Privé zwemles

Extra beeld - Zwemles kinderen
 • Haal je Zwem-ABC bij het Biljoenbad
 • Zwemlessen voor jong en oud
 • Les van ervaren instructeurs
 • Instappen op elk niveaus
 • Haal je Zwem-ABC bij het Biljoenbad
 • Zwemlessen voor jong en oud
 • Les van ervaren instructeurs
 • Instappen op elk niveaus

Met goed leren zwemmen kun je bijna niet vroeg genoeg beginnen. Daarom verzorgen we bij het Biljoenbad wekelijks privé zwemlessen. Uiteraard volgens het Zwem-ABC, met een enthousiast team zwemdocenten.

Haal je diploma's bij het Biljoenbad

Wil je het zwemtraject versnellen? Of loopt je kind tijdens reguliere zwemlessen tegen moeilijkheden aan? Dan kun je bij het Biljoenbad kiezen voor privé zwemlessen. Tijdens de privé zwemlessen is er weinig afleiding en kunnen wij meer gerichte aandacht geven. Je kind krijgt de tijd om op eigen tempo te ontwikkelen en toe te werken naar een ABC zwemdiploma. De lessen duren 30 minuten en is één op één.

Privé zwemles is ook mogelijk voor volwassenen.

Inschrijven privé zwemlessen

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
 • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
 • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
 • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Inschrijven voor Privéles
h-full
Youtube plaatst en beheert cookies voor het afspelen van deze video.
Klik hier voor meer informatie
Open de video op youtube.com

Tarieven

Activiteit Prijs
Per les € 32,50
5-lessenkaart € 149,35
10-lessenkaart € 272,80
Diplomazwemmen € 15,60
Inschrijfgeld (incl. zwembadpas) € 15,55
Medailles € 3,45
Zwembadpas € 4,00
wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!