Small group voor kinderen

Meisje zwemles met noodle
 • Haal je Zwem-ABC bij het Biljoenbad
 • Zwemlessen voor jong en oud
 • Les van ervaren instructeurs
 • Instappen op elk niveaus
 • Haal je Zwem-ABC bij het Biljoenbad
 • Zwemlessen voor jong en oud
 • Les van ervaren instructeurs
 • Instappen op elk niveaus

Vind je het belangrijk dat er tijdens de zwemlessen zoveel mogelijk aandacht is voor jouw kind? In het Biljoenbad bieden we de mogelijkheid om zwemlessen te volgen in groepjes van maximaal 4 kinderen.

Small group zwemles voor kinderen

Bij ons kan je kind zwemles volgen in een groepje van maximaal 4 kinderen. De small group lessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die behoefte hebben aan rust, overzicht en concentratie.

Dankzij de kleinere groepjes kan de zweminstructeur of zweminstructrice ieder kind meer aandacht geven, waardoor ze de lesstof op hun eigen tempo eigen kunnen maken.

NIET PERSE SNELLER RICHTING DIPLOMA

Helaas denken veel mensen dat hoe kleiner de groepen zijn, hoe eerder het zwemdiploma wordt behaald. Dit is echter een misvatting. Een kind heeft tijd nodig om de vaardigheden onder de knie te krijgen en dit gebeurt door veel te oefenen. De small group lessen zijn bedoeld voor kinderen die zichzelf beter kunnen ontwikkelen in een kleinere groep.

Inschrijven

Inschrijven voor de small group zwemlessen

Hoe snel kan mijn kind beginnen?

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail (check je spam-box). Hoe snel je kunt beginnen hangt ook af van de door jou opgegeven voorkeursdag. Wij nemen contact op wanneer er een plek vrij is.

Tarieven small group zwemles voor kinderen

* Een 5 lessenkaart is 5 weken geldig, je kind mag dus geen les missen.
**Een 10 lessenkaart is 11 weken geldig, je kind mag dus 1 les missen.

Activiteit Prijs
1 small group les € 17,00
5 small group lessen * € 84,90
10 small group lessen ** € 169,80
Diplomazwemmen € 16,55
Inschrijfgeld wachtlijst (incl. zwembadpas) € 16,55
Zwembadpas € 4,30
Medailles € 3,65

Algemene informatie over zwemles bij het Biljoenbad

Al spelenderwijs maken kinderen gedurende de eerste fase van het Zwem-ABC kennis met het water. Zijn ze niet meer bang, dan volgt het aanleren van de verschillende zwemtechnieken en andere vaardigheden om het A-diploma te behalen. Na het A-diploma volgen nog B en C. Deze diploma’s worden in relatief korte tijd behaald. Met het behalen van het C-diploma hebben kinderen alle vaardigheden om veilig en met plezier het water in te gaan.

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
 • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
 • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kan bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
 • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toets momenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Niveaubandjes

Om de veiligheid en het overzicht te bewaken werken wij tijdens de zwemlessen met niveaubandjes. Het gekleurde bandje is gekoppeld aan een zwemlesniveau. Het is verplicht om het niveaubandje te dragen tijdens de zwemlessen. Gaat je kind naar het volgende niveau dan wordt er een nieuw kleur niveaubandje uitgereikt.

h-full
Youtube plaatst en beheert cookies voor het afspelen van deze video.
Klik hier voor meer informatieOpen de video op youtube.com

Maak kennis met onze zwemdocenten

Reinier
Reinier
Zwemdocent
Lucinda
Lucinda
Zwemdocent
Karin
Karin
Docent Zwemtherapie
Marion
Marion
Zwemdocent
Evelyn
Evelyn
Aquasport docent
Richard
Richard
Aquasport docent
Fred
Fred
Zwemdocent
Theo
Theo
Zwemdocent
Anne
Anne
Zwemdocent
wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!