FysioplusWater

IMG 7048 300
  • Gespecialiseerd in hydro therapeutisch zwemmen
  • Bij last van gewrichten, longen en geheugenverlies
  • Onder begeleiding van experts
  • Voor soepele spieren en gewrichten
  • Gespecialiseerd in hydro therapeutisch zwemmen
  • Bij last van gewrichten, longen en geheugenverlies
  • Onder begeleiding van experts
  • Voor soepele spieren en gewrichten


Last van je gewrichten? En voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Denk dan aan fysiotherapie in het water, oftewel FysioplusWater. Fysiotherapeutische oefeningen die gewrichtsbelasting verminderen, maar wel jouw kracht, stabiliteit en mobiliteit trainen.

Onder begeleiding trainen of revalideren

Water maakt alles lichter, maar biedt weer meer weerstand dan lucht. Perfect om te trainen en/of te revalideren. Onze fysiotherapeutische oefeningen zorgen voor een verbeterde conditie en voor soepele spieren en gewrichten. Onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of deskundig opgeleid medewerker ga je aan de slag met de voor jou op maat gemaakte oefeningen.

Voor iedereen

Heb je belangstelling voor FysioplusWater? Stuur dan een mail naar onze beweegcoach sportstimulering@rheden.nl. De beweegcoach neemt contact met je op voor een intakegesprek. Een verwijzing van de huisarts of specialist is gewenst, maar niet noodzakelijk. Iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ook als je een minder geoefende zwemmer bent. Alle oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. Deze FysioplusWater-lessen zijn in groepsverband. Samen bewegen is gezellig, motiverend en goed voor het leggen van sociale contacten.

Samen met fysiotherapeuten

Voor FysioplusWater werken we samen met fysiotherapeuten uit de gemeente Rheden. Tijdens een les is er altijd een fysiotherapeut aanwezig en één medewerker van het Biljoenbad als activiteitenbegeleider.

Is deze activiteit iets voor jou?

Maak kennis met onze docenten

Richard
Richard
Aquasport docent

Tarieven

Activiteit Per keer 12-badenkaart
FysioplusWater € 6,30 € 63,00
Zwembadpas € 4,00

Reguliere rooster

Dag Tijd Bad
Donderdag 14.30 - 15.30 Activiteitenbad
Intake verplicht!
Ben je fysiotherapeut en wil je FysioplusWater aanbieden in ons zwembad?
wave upper