Vacature medewerker receptie-horeca voor 20 tot 25 uur per week (tijdelijk)

MEDEWERKER RECEPTIE-HORECA VOOR 20 TOT 25 UUR PER WEEK (TIJDELIJK)

Sport in Rheden is voor het Biljoenbad in Velp op zoek naar een Medewerker Receptie-Horeca voor 20 tot 25 uur uur per week. Dit betreft een tijdelijke functie.

Het Biljoenbad is zeven dagen in de week geopend, ook gedurende de avonden. In deze functie werk je volgens een wisselend rooster, dit kan zowel overdag als ook ’s avonds en in het weekend zijn. De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het bemensen van de receptie, lichte administratieve taken en werkzaamheden voor het horeca gedeelte van het Biljoenbad.

Dit ga je doen

Als Receptie horeca medewerker ben jij het visitekaartje van ons zwembad en ontvang je onze bezoekers altijd gastvrij. Bezoekers komen bij je voor onder andere informatie over het activiteiten aanbod van het zwembad, het kopen van een toegangsbewijs of hebben vragen of klachten. Je verricht verder controles op toegang en houdt toezicht op de rust en veiligheid rondom de receptie. Je verricht administratieve werkzaamheden waaronder inschrijvingen voor onder andere zwemles, wachtlijsten, etc. Ook zorg je voor het administreren en afdragen van ontvangen gelden. Je verricht ook taken voor het horeca gedeelte van het Biljoenbad, dit bestaat uit bereiden van kleine snacks en verkopen van consumpties. In deze functie zijn we met name op zoek naar iemand die onze Horeca naar een hoger level kan brengen. Bij de functie hoort ook het (mede) openen en afsluiten van de accommodatie.

Wat vragen wij

  • Minimaal MBO-denk/werkniveau
  • de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt werken met de programma’s WORD en EXCEL.
  • Je bent in het bezit van het diploma Sociale Hygiëne en in het bezit van een geldig diploma EHBO/BHV of hebt de bereidheid deze opleidingen te gaan volgen. Ervaring in een vergelijkbare (receptie)functie en/of ervaring met het krijgen of geven van sportlessen is een pré.
  • Je bent klantgericht en gastvrij, stressbestendig, accuraat en kunt zelfstandig werken. Daarnaast kun je goed samenwerken in een team, ben je communicatief vaardig, ben je flexibel en bereid om te werken op onregelmatige tijden (weekend en avond).

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team. Maximum salaris van €2627.- bruto per maand voor 20 - 25 per week (functieschaal 4). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Je krijgt een tijdelijk contract voor vervanging van langdurig zieke.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Cathy Driessen, coördinator receptie/horeca 06 521 69 913

wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!