Programma activiteitenweek!

IMG 3905

Biljoenbad gaat bijna open

Het is eindelijk bijna zover! Vanaf 12 december mogen wij eindelijk gebruik maken van het mooie Biljoenbad. Een spannende, maar zeker ook een leuke tijd wat ons tegemoet komt. We zijn er van overtuigd dat wij met z’n allen er wat moois van gaan maken. De voorbereidingen voor de virtuele opening op 12 december 2020 zijn in volle gang. Door corona mogen wij geen bijeenkomsten organiseren, daarom kiezen we voor een opening die wordt uitgezonden via YouTube en verschillende facebookpagina’s. Na de online opening volgt de start van de activiteitenweek.

Bekijk hier het volledige programma

Programma

Klik hier om je aan te melden
Alle activiteiten kosten 1 euro!!

Zaterdag 12 december
11:00 Virtuele opening! Kijk live mee via deze link!

18:30 & 20:00 uur Aqua carrousel;Tijdens deze avond worden er drie aqua doelgroepen aangeboden (16+) . Dit wordt een selectie uit de huidige doelgroepen maar ook doelgroepen wat mogelijk in de toekomst ook aangeboden gaat worden in het reguliere rooster.

Woensdag 16 december
13:30 uur Kids Clinic; Tijdens het reguliere vrij zwem moment worden er verschillende clinics aangeboden. Denk aan zeemeerminzwemmen, watervoetbal, snorkelen en waterpolo. Ttoegang t/m 12 jaar , diploma A verplicht

Donderdag 17 december
09:00 uur Senioren-fit; deze ochtend worden er senioren-fit lessen gegeven, dit wordt gedaan op jaren 80 muziek. Ook worden er oud Hollandse spelletjes tijdens de lessen verzorgd.

Vrijdag 18 december
18:30 & 20:00 DRIJF-INN; deze avond kunnen kinderen dobberend in het warme water film komen kijken. Op een groot scherm worden de films geprojecteerd. Je mag zelf een eigen luchtbed/band meenemen. In de pauze zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers. Toegang t/m 12 jaar , diploma A verplicht

18:30: Spongebob schiet te hulp!
20:00 Trouble

Klik hier om je aan te melden

wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!