Vacature: zwemles- en doelgroepen instructeur

Profit img 41702 1024x682 jpg

ZWEMLES- EN DOELGROEPEN INSTRUCTEUR

Dit betreft een periode van minimaal 10 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. De beoogde startdatum is 1 september 2022 en eindigt 1 juli 2023.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega die flexibel inzetbaar is voor het verzorgen van zwemlessen en doelgroep activiteiten. Naast zwemlessen bieden wij o.a. de volgende activiteiten aan:

  • Meer bewegen voor ouderen
  • Aqua sportieve activiteiten zoals o.a. Bootcamp, aqua joggen en Pilatus
  • Baby, Peuter en Kleuterlessen
  • Specifieke aangepaste beweeggroepen (therapeutisch zwemmen)

Jij wordt als instructeur ingezet op deze activiteiten. Daarnaast word je ook ingezet worden voor toezicht tijdens o.a. banenzwemmen en voor de schoonmaak. Je werkt deels op rooster en deels flexibel, in overleg te bepalen. Het aantal af te spreken uren is mede afhankelijk van je beschikbaarheid en inzetbaarheid bij de diverse doelgroepen.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van het diploma zwemonderwijzer(es) en je hebt een geldig EHBO diploma.

Ervaring en vakgerichte cursussen op het gebied van de hierboven genoemde doelgroep activiteiten is een pré.

Gezien onze organisatie is flexibiliteit en het kunnen werken binnen teamverband een vereiste. We zoeken iemand met een proactieve en flexibele instelling en je neemt zelf initiatief. Je bent een teamspeler en je voelt je verantwoordelijkheid voor de lessen en de organisatie ervan.

Ons aanbod

Ook als je maar beperkt beschikbaar mocht zijn, maar wel interesse hebt, nodigen we je van harte uit te reageren om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


We bieden een dienstverband aan via payroll bij Driessen HRM. Het salaris is maximaal € 2.874,- (functieschaal 5) bruto per maand bij een volledige werkweek en afhankelijk van opleiding en werkervaring. Vooralsnog betreft het een tijdelijke functie voor de periode van 10 maanden.

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op die van de CAO gemeenten.

Meer weten
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Daphne Hofman (Hoofd zwemzaken) telefoon: 06 159 68 209. Daphne is bereikbaar voor meer informatie en vragen op maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur.

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via Werken in Gelderland. Sollicitaties moeten vóór 1 augustus 2022 binnen zijn. Eventuele gesprekken zullen plaatsvinden in de periode van 1 t/m 10 augustus. (*)
www.werkeningelderland.nl

(*) Mocht dat problematisch zijn i.v.m. vakantie dan kijken we eventueel naar een ander moment.

wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!