Zwangerschapszwemmen start op vrijdag 12 januari

Headerbeeld aquafit en zwanger - Zwangere vrouw drijvend op rug in het water

Ben jij in blijde verwachting en zoek je een plek waar je kunt genieten van zwangerschapszwemmen in een ontspannen omgeving? Goed nieuws! Bij Biljoenbad in Velp gaat er een gloednieuwe zwangerschapszwemles van start op vrijdag 12 januari!

Ontdek de magie van zwangerschapszwemmen bij Biljoenbad Velp! Bij ons draait alles om jou en je groeiende buik, en we nodigen je uit om de voordelen van zwemmen tijdens de zwangerschap te ervaren.

Waarom zwangerschapszwemmen bij ons?

  • Deskundige begeleiding: Onze toegewijde instructeurs zijn gespecialiseerd in zwangerschapszwemmen en zorgen ervoor dat elke les veilig en aangepast is aan jouw behoeften.
  • Gezonde beweging: Versterk je lichaam op een zachte, maar effectieve manier. Zwangerschapszwemmen verbetert de bloedsomloop, verlicht rugpijn en houdt je spieren soepel.
  • Verbondenheid: Deel deze bijzondere reis met andere aanstaande moeders. Het is ook een plek waar je naar wens ervaringen kan delen en vriendschappen ontstaan.

Wanneer gaan we starten?

Op vrijdag 12 januari 2024 van 19.00 tot 20.00 uur vindt de eerste les zwangerschapszwemmen plaats. De kosten zijn € 6,50 per les en € 65,00 voor een 12-badenkaart.

wave upper

Heb je een vraag of wil je meer weten over het Biljoenbad? Neem contact met ons op!