Veelgestelde vragen

Algemeen

Een 12-badenkaart is één jaar geldig.
Ja, er zijn kluisjes bij de kleedkamers. Je kan gebruik maken van de kluisjes door er 1 euro in te werpen, na gebruik krijg je deze weer terug.

Zwemlessen

Je kind aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Alle informatie over zwemlessen is te vinden op de pagina 'zwemles voor kinderen'
Opgeven voor zwemlessen kan al vanaf 3,5 jaar. We roepen kinderen op vanaf 4,5 jaar, ideale leeftijd om te starten is 5,5 jaar (meer kracht betere motorische vaardigheden).
Voor de reguliere zwemlessen is er een wachtlijst van 0 - 3 maanden. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail (check je spam-box).
Hoeveel zwemlessen nodig zijn om een diploma te behalen, is afhankelijk van de ontwikkeling van ieder kind. Gemiddeld doet een kind er 1 tot 1,5 jaar over.
We oefenen in kleine zwemlesgroepen van 8 tot 12 leerlingen, zodat elk kind voldoende aandacht krijgt.
Een les duurt 45 minuten.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag worden er zwemlessen gegeven van 15.45 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn de zwemlessen van 10.30 tot 14.45 uur. Het is niet mogelijk om een voorkeurstijdstip aan te geven.
Ja, dat kan. Je dient er wel rekening mee te houden dat bepaalde dagen populairder zijn dan andere dagen, waardoor je vaak langer op de wachtlijst staat.
Na een aanmelding wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald.
wave upper

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om je vraag te stellen.